OVERDRIVESPORTS – LESLEY DADA

Overdrivesports staat onder leiding van gepassioneerd en gediplomeerd sportinstructrice Lesley Dada. Haar specialiteiten zijn vooral personal coaching en sportvoedings-advies.  

Geschiedenis en opleiding Lesley Dada

Lesley Dada heeft een schat aan ervaring en expertise als het op fysieke conditie en voeding aankomt. Vanaf haar kleutertijd deed ze al met succes mee aan wedstrijden zoals onder andere atletiek, turnen en jazz ballet.
Op haar 14de begon ze met karate, waarin ze meerdere malen Belgisch kampioene werd en ook internationaal furore maakte.

Daarna stapte ze over naar het nog hardere thaiboksen, een stap die haar leidde naar een Europacup in 2007. In datzelfde jaar en het volgende jaar werd ze wereldkampioene Thaiboxen IFMA (International Federation of Muaythai Amateurs),respectievelijk in Thailand en Korea.

Hier werd ze getraind door de Wim Verlinden, een groot fenomeen in de Thaibox wereld!
Wim heeft ook zijn eigen zoon Filip Verlinden getraind, zijn resultaten spreken voor zich.

Deze prestaties zorgden ervoor dat Lesley in 2008 genomineerd werd voor Sportvrouw van het Jaar, zowel nationaal als voor de provincie Antwerpen. Hier stond ze naast gevestigde waarden als Kim Gevaert, Justine Henin en Tia Hellebaut.

Alle bovenstaande titels zijn enkel behaald kunnen worden door keihard te trainen en op de juiste voeding te letten.

Het was dan ook die gedachte gang dat haar overdrivesports liet oprichten. Een zaak waarbij ze haar kennis en passie kan overbrengen naar iedereen die dat wilt.

Het is niet enkel techniek en keihard trainen dat voor zulke prestaties zorgt. De juiste voeding en sportsupplementen mogen niet vergeten worden.

Van 14 jaar beroepsmilitaire naar personal coach

Lesley was ook 14 jaar actief als beroepsmilitaire van een gevechtseenheid; ze maakte deel uit van het 1ste Mediane Bataljon Bevrijding-Vijfde Linie te Leopoldsburg.  

Hoewel niet altijd evident, kon ze daar als vrouw in de overheersende mannencultuur makkelijk overeind blijven dank zij haar sterke karakter en haar winnaarsmentaliteit!  De roep van de sport werd alsmaar duidelijker in haar legerperiode.

Zo heeft ze zich in het leger opgewerkt tot assistant physical training instructor. Hier was ze verantwoordelijk voor de fysieke ontwikkeling van de medesoldaten

De passie voor personal training is hier ontstaan. Ze is ondertussen personal trainer van Sylvie De Bie, Linda Mertens, Belle Perez, Peter Luts,…

Jammer genoeg is de topsport voor Lesley niet meer van toepassing. Toen ze met een comback bezig was is er ontdekt dat ze te maken heeft met een lichte hartafwijking. Hierbij werd ze geadviseerd om te stoppen met topsport.

Als topsport niet meer kon, dan moest alle energie van Lesley maar in iets anders gestopt worden: De zaak: Overdrivesport.

Zoals je kan lezen heeft ze het ver geschopt in de topsport wereld. Het is dan ook die kennis dat ze kan overbrengen.

Bij topsport hoort er ook een topdieet. Niet dat elke (recreatieve) sporter nu niet meer fastfood mag eten. Maar het is een specialisatie dat zeker helpt bij personal coaching

Hierbij kan ze een schema voor je opstellen in combinatie met aangepast voedingsschema en supplementen om op zeer korte tijd een duurzaam resultaat te behalen

Waarvoor staat overdrivesport?

Overdrivesport is de plaats voor personal coaching en voor kleine groepslessen. Wil je een persoonlijke aanpak en in no time resultaat behalen? Dan is overdrivesport de plaats voor jou!

Bij overdrivesports richten we ons op duurzaam ontwikkeling van het lichaam. We willen alle spieren trainen voor lange termijn.  Hierbij maken we gebruiken van de nieuwste technologie!

Zo maken we gebruiken van de FIT technologie. Ken je dit niet? hier leggen we er alles over uit!

Een persoonlijke aanpak met focus op duurzaam resultaat staat centraal

Onze persoonlijke aanpak staat centraal. We zullen dan ook samen eerst een kennismakingen gesprek hebben om een realistisch doel op te stellen.

Met een personal coach is het mogelijk om op korte termijn dan individueel een groot duurzaam resultaat te creëren.

We bekijken hoeveel keer sporten per week mogelijk is voor je lichaam en hoe intensief het kan zijn. Met een nulmeting kijken we na hoe je conditie en spieren ontwikkelt zijn.

Op basis van deze resultaten en het doel voor ogen maken we een schema op.
In combinatie met een vrijblijvend dieet kunnen we op zeer snelle termijn de gewenste resultaten behalen.

OVERDRIVESports gaat verder waar andere personal coaches stoppen

Sinds 2020 zijn we nog een stapje verder gegaan met het oprichten van onze eigen sportsupplementen lijn. Dit is de ideale aanvulling om sportresultaten te boeken.

Proteïne shakes voor het aanmaken van meer spiermassa (ook proteïne pancakes poeder beschikbaar) en vetverbranders voor tegen de zomer.

Speciaals voor de dames hebben we een geheime formule ontwikkelt die optimaal is voor het vrouwelijke lichaam. We noemen het de Lady B.O.S.S mix.

Kortom is onze missie om voor iedereen sport aan te bieden op een duurzame manier die goed is voor het lichaam, de geest en een realistisch doel na te streven en samen te behalen.

Met trots verhuizen we onze zaak naar een nieuw pand. Hier zullen nog meer faciliteiten aanwezig zijn om het coaching naar een next level te brengen.

Wil je kennis maken met de unieke aanpak van Lesley Dada? Dit kan vanaf mei 2022 via Goplay. In het programma personal trainers leer je kennis maken met onze aankap en overdrive mentaliteit. Bekijk het hier!

Opening nieuw sportcentrum te Geel

Vanaf 7 mei zullen alle onze activiteiten in Geel doorgaan. Een nieuwe locatie, meerdere personal trainers, wellness en gloednieuwe apparatuur om helemaal los te gaan.

Het exacte adres is: Lebonstraat 40 B, 2440 Geel.

Kijk gerust rond op de website voor leuke artikels, receptjes, weetjes en supplementen.

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Aarzel niet om onderstaand contactforumlier in te vullen of ons te contacteren via onze kanalen.

Lees hier alles over het nieuw centra!