BOOTCAMPS &
Teambuilding

Unieke teambuildings, geschikt voor ieder bedrijf. Persoonlijk begeleid door wereldkampioen Lesley Dada.

Laat sport je team versterken

Breng de kracht van sport naar je werk met Lesley Dada’s bedrijfsbootcamps en sportteambuildings! Als wereldkampioen thaiboxen, Belgisch en Europees kampioene karate, ervaren beroepsmilitair, gediplomeerd sportinstructrice en mental coach heeft Lesley de unieke capaciteit om zowel de fysieke als mentale kracht van je team te versterken.

VOORBEELDACTIVITEITEN

INDOOR

Bv. Initiatielessen thaiboksen/boksen, Insanity workout, HIIT circuit, dance, sport en spel, ...

OUTDOOR

Bv. Army exercises, Team Building, (Ochtend)hike, Natuurlijke omloop (met oefeningen), Beach workout/watersporten, ...

MIND

Bv. Inspirerende speech, Brainstormsessies, Sauna, Hamam, ...

TASTE

Bv. Sterrenrestaurant, Wijndegustatie, Cooking class, Tip and tricks (sport) nutrition & healthy recipes, ...

Klaar om je team te versterken?

contacteer ons

FAQ

Jij en je team, natuurlijk! Of je nu deel uitmaakt van een klein bedrijf of een grote onderneming, onze deuren staan wagenwijd open. Onze activiteiten zijn perfect voor teams van elke grootte.

Wanneer het jou uitkomt. Of je nu zin hebt in een snelle energieboost of een hele dag wilt knallen, wij zijn flexibel. Halve dagen, hele dagen, of iets daartussenin? We maken het op maat, zodat het perfect bij jouw schema past.

In het bruisende Geel ben je precies waar de actie is. Maar, mocht je de voorkeur geven aan een andere locatie, dan staan wij klaar om naar jou te komen. De keuze van de locatie is helemaal aan jou. Jouw avontuur, jouw regels!

Lesley is dan misschien wel een topsporter maar dat betekent niet dat haar teambuilding activiteiten op hetzelfde niveau zijn. Plezier en het versterken van de teamband zijn de hoogste prioriteit, daarom kan jij de intensiteit bepalen! Het is niet de bedoeling dat jij met spierpijn naar huis gaat, tenzij je dat wil natuurlijk! 😉

Dat is helemaal niet nodig! Gevechtstraining met een wereldkampioen is een unieke kans, maar dat is zeker niet voor iedereen weggelegd. Lesley heeft een heleboel andere fysieke uitdagingen voor jou in petto!

De prijs zal afhangen van de duur, de teamgrootte en de locatie. Dit valt allemaal te bespreken in het kennismakingsgesprek. Sommigen willen een halve dag op het bedrijf, anderen een week in Ibiza. Alles kan!

Onze klanten

Inspirerende verhalen

5/5
"Een half uur sporten voelt als twee uur aan. Het is zo intensief. Ik kan het iedereen aanraden om het toch minstens één keer te proberen!"
Fabrizio Tzinaridis
TV-persoonlijkheid
5/5
"Ik kan het iedereen aanraden! De mentale steun en alle bijhorende aspecten zijn top!"
Debby Pfaff
Manager NRG fitness
5/5
"It was a great experience, I loved it! I was very excited to meet the group. Lesley is fantastic. She has the best energy, is incredibly determined, and knows exactly what she wants for the group. She is excellent at planning tours, and the classes were outstanding."
Tracy Quiros
Boxing champion Costa Rica

Onze klanten

Reviews

Lesley maakt in één oogopslag duidelijk hoe het met de samenwerking binnen jou team gesteld is. Haar fysieke uitdagingen vergen teamwork en communicatie en brengt wat competitie in het team naar boven .
Lies Maes
Bestuurder, R.M. projectopvolging
Trainen met Lesley is gewoon een fantastische ervaring! Haar kennis en motiverende aanpak maken haar absoluut geschikt voor een teambuilding. Ze stimuleert niet alleen fysieke kracht, maar ook teamgeest en samenwerking. Een topper van een coach.
Kathy & Cedric
Brasserie Flore
Lesley’s fysieke teambuilding is een goede manier om vriendschappen, communicatie en leiderschapsvaardigheden te bevorderen binnen een team
ALAn OEYEN
Verwarmingen Oeyen
Lesley's inzicht in onze groepsdynamiek was uitmuntend; ze slaagde erin ons te motiveren om samen te werken aan ons gemeenschappelijk doel. De sessie was goed gestructureerd en aangepast aan de diverse fysieke capaciteiten van de teamleden, waardoor elk van ons op zijn eigen manier naar een hoger niveau kon groeien. Haar aanpak was zowel inclusief als doelgericht, waardoor we niet alleen als individuen groeiden, maar ook als een hechter team.
Elke oris
CEO Telecom
Lesley van Overdrivesports is geweldig! Haar bedrijf biedt fantastische sportervaringen. Ik ben dol op de professionele aanpak en de passie die ze in haar werk steekt. Ik kan het ten zeerste aanbevelen!
Matthy Verkuringen
Europese Goudstandaard

Boost your
team's spirit!