Benodigdheden pizza bodem:

  • 250 gram bloemkool(rijst)
  • 100 gram mozzarella light
  • oregano kruiden
  • 1 ei

Benodigdheden pizza topping:

  • 120 gram gepelde tomaten
  • teentje look
  • 100 gram tonijn
  • 45 gram ui
  • verse basilicum
  • extra: Italiaanse/ pizza kruiden

Bereiding pizza bodem:

mix de bloemkoolrijst nog fijner.


Doe het 5 minuten in de microgolf.

Mix het ei, mozzarella en oregano tot 1 Smeuïg geheel.

Meng het mengesl onder de bloemkoolrijst en doe het in een bakvorm.

Bak de bodem voor 20 minuten op 220°c in een voorverwarmde oven.

Dan is onze heerlijke pizza bodem al klaar!

Bereiding pizza toppings:

Pureer de gepelde tomaten.

Snijdt groentjes naar keuze  voor topping.

Meng de tomatensalsa met de ui en look.

Beleg je pizza en bak hem 8-10 minuten op 220°C.

Wie zei er dat pizza niet gezond kan zijn?

Smakelijkkk.

Leave a Comment