Benodigdheden pizza bodem:
- 250 gram bloemkool(rijst)
- 100 gram mozzarella light
- oregano kruiden
- 1 ei
Benodigdheden pizza topping:
- 120 gram gepelde tomaten
- teentje look
- 100 gram tonijn
- 45 gram ui
- verse basilicum
- extra: Italiaanse/ pizza kruiden
Bereiding pizza bodem:
mix de bloemkoolrijst nog fijner.
Doe het 5 minuten in de microgolf.
Mix het ei, mozzarella en oregano tot 1 Smeuïg geheel.
Meng het mengesl onder de bloemkoolrijst en doe het in een bakvorm.
Bak de bodem voor 20 minuten op 220°c in een voorverwarmde oven.
Dan is onze heerlijke pizza bodem al klaar!
Bereiding pizza toppings:
Pureer de gepelde tomaten.
Snijdt groentjes naar keuze voor topping.
Meng de tomatensalsa met de ui en look.
Beleg je pizza en bak hem 8-10 minuten op 220°C.
Wie zei er dat pizza niet gezond kan zijn?
Smakelijkkk.
