Ik kwam 4 maanden na mijn bevalling bij Lesley terecht via Silvy De Bie. Ik ben toen op 3 maanden tijd 13 kilo afgevallen waardoor mijn vetpercentage op een gezond percentage zat. Ik had in de loop der jaren al verschillende pogingen ondernomen met fitnessen en een personal coach maar op 1 of ander manier motiveerde mij dit niet om door te zetten.De mensen die bij Lesley komen, komen omdat ze van anderen zien hoe hun lichaam transformeert op een paar maanden tijd maar ook super belangrijk, hun zelfvertrouwen.Ben super content dat ik bij Lesley ben begonnen, She 's simply the BEST!!!

Linda Mertens ( Milk Inc. )

 

Ik had het jaar niet beter kunnen afsluiten en beginnen dankzij de hulp van een fantastische coach! op een paar weken tijd heb ik een enorme vooruitgang geboekt. Ben zeer tevreden met het resultaat. Merci Lesley! 

Liesbeth Vervloesem

                                                                                                                                       

Begonnen met lood in mijn schoenen, en nu trots dat ik de overdrive kan volhouden... Met dank aan een geweldige coach die ons elke keer kan overtuigen om door te blijven gaan !! Thanks for being my coach !!!

Sylvie Lemmens

Zalige lessen. Super coach. Pushes you over the limit. Keeps you motivated. Keer op keer burn baby burn. Love her style. Lesley Dada rocks . Als je resultaten wil, 1 place 2 be OVERDRIVE SPORTS .

Reena De WIt

Een dik jaar geleden begon ik hier aan een avontuur... Ik ben begonnen met een klein hartje aan personal training bij Lesley Dada... But damn.. Geen seconde spijt! Ik heb met veel plezier er 20kg afgesport! Naast de vele dagen spierpijn zodat ik amper de trap opkon, dat lachen pijn deed of ik amper in mijn auto kon stappen... Heb ik vooral geleerd om van sporten te kunnen genieten! Thanks Dada!

Tamara Mets

Gewoon de max! Super lessen met een super leuke groepsfeer. De lessen zijn altijd anders en nooit saai. Lesley doet je eigen grenzen verleggen en daardoor doe je dingen die je dacht nooit te kunnen! Ik zelf volg ook het dieet en hier haal je direct een super leuk resultaat. Na een week voel je het verschil al!Overdrive sports is the best!

 Kimmy Vrancken

Juist mijn eerste twee uurtjes achter de rug en vond het DE MAX !!! Top madam ons Dada-ke Echte aanrader !!!

 Silvy De Bie ( Sylver )

En toen draaide ik de knop om! Ik begon aan het sportdieet samen met fitness, zumba, en badminton en lopen met Lesley! Ik heb al vele diëten gevolgd, maar nooit hield ik het vol. Lesley was daarom mijn laatste hoop om iets aan mijn overtollige kilo's te doen! Maar met haar als personal coach en haar aanmoedigingen hou ik het vol. En het heeft echt een SUPEREFFECT! Ook al zijn er soms kleine probleempjes, Lesley staat altijd klaar om je terug op het goede pad te zetten. Na 1 maand ben ik al 6,2kg kwijt en heb ik ook een betere conditie gekregen! Dit is super! Bedankt Lesley voor mij dat sterke karakter te geven om te blijven doorgaan en mij supergoed te helpen!

Celien Maes

"Ik was een jaar na mijn zwangerschap stilaan wanhopig aan het worden. Ik had zelf geprobeerd om de zwangerschapskilo's eraf te krijgen, maar zonder veel resultaat. Ik kwam nooit verder dan 2 of 3 kg en het sporten wilde ook niet goed lukken. Toen heb ik Lesley leren kennen en ze vertelde me over de formule van personal coachen en een apart sportdieet. Al na 2 weken verloor ik 3 kg, wat mij al een jaar gekost had om hetzelfde te verwezenlijken. We zijn er samen ingevlogen en ik heb niet 1 keer gezondigd tijdens het dieet. Het mooie is dat je niets verkeerds mag eten, of je kan terug van 0 beginnen. Bij andere diëten kon je al eens zondigen, en dan deed je dat met alle plezier wat zorgde voor een minder resultaat. We zijn nu 2 maanden verder en ik ben 8 kg lichter en in topconditie dankzij de goede motivatie van Lesley. Tijdens de personal training moest ze me er vaak doortrekken om vol te houden, en dat is heel goed gelukt. Lesley is hard op de juiste momenten, maar zal ook altijd luisteren en klaarstaan voor een goede babbel als je het moeilijk hebt. Ik ben enorm tevreden en ben van plan om elke zomer bij Lesley te trainen om in goede vorm te beginnen aan het basketseizoen. Bedankt, supercoach!!!

Kim Liekens

Ik train nu bijna een maand bij Lesley.Vanaf het eerste gesprek, was ik er al zeker van dat ik op het juiste adres was bij Lesley. Ik kom dan ook helemaal van Antwerpen naar Mol om met haar te trainen,is gemakkelijk omdat we een sporthal en alle toestellen binnen handbereik hebben.
Zij heeft van haar passie haar beroep kunnen maken en dat merk je gewoon in de sessies.
Ze zijn nooit saai,en heeft altijd wel iets anders in petto. Ze zal je laten zweten, daar mag je zeker van zijn! Maar er wordt ook heel wat afgelachen hoor! Zelf ben ik  tevreden met de resultaten die ik tot nu toe al heb bereikt  ,ik moet niet  veel kilo's verliezen maar vooral mijn conditie terug krijgen en wat strakker worden op bepaalde plaatsen. Daarom is personal training een echte aanrader :ze kan je trainen op bepaalde (probleem)zones. Ik ga 3 maanden met haar trainen omdat ik de smaak te pakken heb! En de lessen intens, fun en gewoonweg snel resultaat geven.

Marjan Van Heukelhom