De personal training fitnes in Geel heeft enorm veel nieuw train materiaal. Een grote ruime zaal specifiek voor cardio oefeningen. Kijk hieronder alvast voor enkele beelden en sport apparatuur!

OVERDRIVEsports heeft de volgende apparatuur ter beschikking:

  • Loopband
  • Stair climber
  • Crossfit
  • Roeiers
  • Airbike
  • ….
  • Meer info over de toestellen vindt u onder de foto’s.

Kortom alles om op een professionele en goede manier te trainen en de doelen te behalen. Doordat er vele machines aanwezig zijn kan er op een aangename manier getraind worden. Veel afwisseling van machines en oefeningen zal ervoor zorgen dat elke personal training een uitdaging blijft!

Loopband

De loopband van OVERDRIVEsports is een van de stevigste loopbanden in de fitnessindustrie. Met een stalen en aluminium frame zorgt het ervoor dat er amper trilling vrijkomen tijdens het sporten wat het loop gemak enorm verhoogt. Met een motor van 5pk is het mogelijk om tot en met 20 km/h te lopen. De loopband kan ingesteld worden in 15 verschillende helling standen om iedere loper en spierengroep tevreden te stellen.

Verder meet de slimme loopband tijdens de work-out u hartslag, calorieën, tempo, HR% en nog veel meer!
Zweten tijdens het lopen is verleden tijd met de 2 ingebouwde ventilator!

Stair Climber

De stair climber is voor elke sporter een enorme uitdaging. Met deze strappen loper combineren we hoge stap (20.3cm) met ultiem comfort. De trap zelf is gemaakt uit enorm absorberend rubber om de grootste schokken te adsorberen. Met een grote led display is het enorm makkelijk om te volgen hoeveel treden u al gedaan heeft. Verder het het slimme toestel ook u calorieën en hartslag bij.
Met 11 verschillende programma’s wordt je dit toestel nooit beu!

Crossfit

De cross fit is het ultieme cardio apparaat om het gehele lichaam te trainen. Geliefd onder de fitnessliefhebber maar dit apparaat mag u zeker niet onderschatten. Met speciaal ontwerpen handvaten en voetsteunen komt u nooit zonder grip tijdens het sporten. De puls grip zorgt voor een meer ergonomische sporthouding dan klassieke crossfit apparaten. Meer dan 18 verschillende weerstanden om op ieders niveau een training aan te bieden.

Roeiers

De roeimachine is het apparatuur voor mensen die last hebben van gewricht klachten. Doordat ze geen druk zetten op je gewrichten is het een gezonde manier van trainen.  Ver helpt het ook voor de cardiovasculaire functies te versterken en je uithoudingsvermogen verbeteren. Het helpt bij een enorme snelle opbouw van de spieren. Door de magnetische weerstand zijn er 20 weerstand niveaus beschikbaar.
Het toestel is volledig verstelbaar voor ieder lichaamsbouw!

Air-bike

De air-bike is recent nog maar in zijn opmars bezig. Het is de meer uitdagendere versie van de klassieke hometrainer. Waarbij de hometrainer vooral goed is voor revalidatie en lichte conditie opbouw. Zorgt de air-bike voor een enorme verbetering voor het uithoudingsvermogen. Zowel de armen als benen zijn constant in beweging en vechten (zoals de naam het zegt) tegen de weerstand van de lucht. Het zorgt voor een totale training van het lichaam.

Kan jij hem aan?