Benodigdheden:

  • 1 Broccoli
  • 1 Paprika
  • 2 Tomaten
  • Tonijn in eigen naat
  • 1 ajuin
  • 4 Eieren
  • 100 Gram amandelmeel
  • 150 Gram Skyr of andere vetarme proteïnerijke plattekaasµ
  • Provinciaalse kruiden

Bereiding broccoli brood

Snij de broccoli in fijne stukjes en mix hem.

Voeg de eieren, amandelmeel en kruiden toe.

Plaats het mengels in een bakvorm.

Bak het 20 minuten af in een voorverwarmde over op 180 °c.

Bereiding tonijnsalade

Laat de tonijn uitlekken.

snij de paprika, tonijn en ajuin in kleine stukjes.

Meng dit in een kom samen met de skyr en de provinciaalse kruiden.

Laat het brood afkoelen.

Beleg het brood met de tonijnslade.

Voor de liefhebbers: garnituur met groenten naar keuze .( mijn favoriete combo: totmaat en salade)

Smakelijk!

Tip: Je kan het broccoli brood verkruimelen voor in een salade.