Tijdens alle bootcamps word je steeds begeleid door een ervaren team.  Tweevoudig ex-wereldkampioene Lesley Dada vergezelt je op alle bootcamps. 

Lesley Dada

Lesley Dada heeft een schat aan ervaring en expertise als het op fysieke conditie en voeding aankomt. Vanaf haar kleutertijd deed ze al met succes competitie in atletiek, turnen, jazz ballet en karate. Een mooie voorbereiding die haar leidde naar een Europacup in 2007. In datzelfde jaar en het volgende jaar werd ze wereldkampioene Thaiboxen IFMA (International Federation of Muaythai Amateurs), respectievelijk in Thailand en Korea. In de zomer van 2017 werd ze nog 3e op het wereldkampioenschap in Minsk.

Starten met Thaiboksen - Wereldkampioene Lesley Dada

Deze prestaties zorgden ervoor dat Lesley in 2008 genomineerd werd voor Sportvrouw van het Jaar, zowel nationaal als voor de provincie Antwerpen. Hier stond ze naast gevestigde waarden als Kim Gevaert, Justine Henin en Tia Hellebaut.

Lesley was ook 14 jaar actief als beroepsmilitaire van een gevechtseenheid.  Ze oefende haar job in de gevechtscompagnie met veel plezier en ijver uit, maar de roep van de sport werd alsmaar luider waardoor ze besloot om zich volledig op OVERDRIVEsports te concentreren.

Sinds oktober 2017 heeft OVERDRIVEsports zich gevestigd in Houthalen.  Lesley concentreert zich nu voor 100% op haar zaak en maakt er een erezaak van om de objectieven te bereiken die haar klanten vooropstellen.  


Lesley werd getraind door Wim Verlinden

Wim kwam pas op latere leeftijd in contact met Thaiboksen en Boksen, in de jaren tachtig. Hij rolde zelfs per toeval in de rol van trainer van een kleine club de ‘Heistse Kickboxing’.


Gemotiveerd om dit goed te doen ging hij zelf op zoek naar de beste trainers en trainingsmogelijkheden. Zo trainde hij regelmatig met Cor Hemmers in Breda en deed hij enkele trainingsstages in Thailand.
In 1991 kreeg hij zelfs de kans om zelf voor de Belgische titel te strijden.

Wim Verlinden - nationale trainer thaiboksen

Deze wedstrijd won hij op TKO in de 1ste ronde. Ondertussen groeide de club uit tot eentje met enkele van de betere Belgische wedstrijdvechters. Vele Belgische kampioenen werden gemaakt.

In 1996 richte Wim Bulls Gym in  Berlaar op en het niveau werd alleen maar hoger. Na enkele jaren mocht hij meerdere Belgische, Europese en Wereldkampioenen op zijn palmares schrijven. Onder andere ook zijn zoon, Filip Verlinden werd 2 keer wereldkampioen. Naast dit alles is hij ook nog actief als bokstrainer en is hij sinds 2013 Bondscoach van de Belgische Nationale Muay-Thai ploeg waar hij ook al vele medailles mee wist te behalen op verschillende Europese en Wereldkampioenschappen.