· Inschrijven voor lessen gebeurt als volgt: je registreert jezelf via de online tool. Daar kan je meteen ook je credits aankopen en lessen reserveren. 

· Reserveren voor personal training kan enkel op deze manier, niet via mail / Facebook / Instagram! Reserveren voor een duo-training kan via WhatsApp.

· Een les annuleren: dat doe je ook via je account in ons reservatiesysteem. Lessen kunnen tot 12 uur op voorhand geannuleerd worden: credits worden niet terugbetaald, noch verlengd.
Lukt het je niet om binnen de 12 uur op voorhand te annuleren, dan wordt je les aangerekend, omdat je op die manier een plaats bezet houdt. 

· Betalen van de les(sen): na de aankoop van credits krijg je een mailtje met betalingsinstructies. Is het voor jou niet mogelijk om via overschrijving te werken, kan je ook cash betalen bij OVERDRIVEsports zelf.

· ​Als je (beurten)kaart is/zal vervallen kan je die verlengen via het reservatiesysteem.

· Beurtenkaarten, abonnementen of losse beurten worden onder geen enkele voorwaarde terugbetaald.

· Verlenging van je beurtenkaart is enkel mogelijk in geval van een ernstige medische conditie of zwangerschap én op vertoon van een doktersbriefje.

· Beurten(kaarten) zijn strikt persoonlijk en kunnen niet worden doorgegeven.

· Als een les door OVERDRIVEsports wordt gecancelled: geen zorgen, de beurt is gewoon terug beschikbaar in je account. De geldigheidsdatum blijft dezelfde.